Bokförlag och designbyrå

Varför Position?TOBIAS BÅÅTH
Marknadschef / Tjustbygdens Sparbank

 

 "Position är en viktig partner för oss i vårt långsiktiga varumärkesarbete. Vår verksamhet kräver ofta korta produktionstider, men med mycket stora krav på att informationen är korrekt. Under de 18 år som vi samarbetat har leveranserna från Position alltid hållit högsta kvalitet - och kommit i tid!"    


ANNA ADLER
Project Manager  / Iggesund Paperboard

 

 
"Snabbt, snyggt och prisvärt. Så summerar jag gärna våra erfarenheter av att arbeta med Position i Västervik. Alla som arbetat med stora byråer vet att minsta fråga leder till att många personer, måste sammanträda för att avgöra om man ska ha ett lila komma eller om det går bra med ett vanligt svart. Position ger oss en produktionskapacitet och en servicenivå som är outstanding jämfört med namnkunniga storstadsbyråer. Vill vi ha kreativitet får vi det – och vill vi att de ska följa fastställda riktlinjer, så får vi det. "  

 


ROGER SVENSSON
Field Product Manager / Sensidose AB

 

 

 "Personlig service, snabb handläggning och smidighet i samarbetet är faktorer som påverkar mitt val av att vända mig till Position när det gäller produktioner av typen mailingar, annonser och publikationer i form av tidningar, nyhetsbrev, rapporter och skrifter".  

ELISABETH EIDERSJÖ

Marknadschef  / Richardssons Verktygsservice AB

 
"Vi har samarbetat med Position under många år och har bara positiva omdömen att ge. Position har hjälpt oss att ta fram annonsunderlag, broschyrer och mässunderlag. Trots att samarbete varat under många år har Niklas alltid nya idéer att komma med. Arbete har dessutom varit mycket professionellt utfört och till konkurrenskraftigt pris."

 

Aktuellt

POSITION FYLLER 20 ÅR!

2018-05-21

Har skapat fungerande kommunikation sedan 1998.

POSITION FÖRLAG FIRAR 10 ÅR

2017-05-05

POSITION FÖRLAG FIRAR 10 ÅR

Fler nyheter