Har skapat fungerande marknadsföring sedan 1998

Utblickar & Insikter från När & Fjärran

 

 

Utblickar & Insikter från När & Fjärran
ISBN 978-91-98171808

100 sidor, format: 148 x 210 mm, Mjukband, limbunden. 
FÖRFATTARE: Lena Pettersson. 
FORMGIVNING: Niklas Wrångberg.


 


OM BOKEN:

 

Tillhör du en av Västerviks Tidningens läsare så kanske du känner igen mitt namn. Jag var en av tidningens lokala medarbetar under 16 år från 1997 till 2013. Hallingeberg, Blackstad och Odensvi var de områden som jag förväntades bevaka. Nu kom jag att utöka mitt revir en hel del under åren, ibland på tidningens uppmaning, men lika ofta på mitt eget initiativ.

Hemkommen fån resor lite varstans i världen fanns det o a upp levelser som av avtck i tidningen. Ibland blev det i form av krönikor där möjligheten att uttcka sig fritt och personlit passade bäst. Jag fick måna bevis på uppskattning fån läsarna för mina krönikor och mer än en ång blev jag uppmanad att samla alla i en bok. Nu har jag åtlytt uppmaningen.

Inte alla krönikor har fotfaande h ållit måttet, någa har kommit med e er en del ändrinar och någa nya har det också blivit. Bilderna är till största delen mina egna. Någa svat-vita har jag lånat fån Odensvi hembygdsförenings bildarkiv.

Innehållet i boken päglas av det som jag upplevt under åren och av ämnen som varit aktuella och som fotfaande är värda att begrunda.

Ett tjugoårit enagemang för fl yktinar, särskilt fån Kosovo, med åtföljande elva r esor till landet, har förstås gjot avtck. Mina uppdag som god man för ensamkommande fl yktingbarn likaså.

Att jag är född i slutet på 1940-talet och alltid bott på landsbygden och under åren beåvats med tio barnbarn kommer du också att märka.

 

PRESSKLIPP OM BOKEN:

VÄSTERVIKS-TIDNINGEN